Оцінювання інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості

Автор(и)

  • М. А. Панчишин ПВНЗ «Європейський університет»

Анотація

Мета дослідження – узагальнення та розвиток методичних підходів до оцінювання інноваційного потенціалу підприємств.

Біографія автора

М. А. Панчишин , ПВНЗ «Європейський університет»

здобувач третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ОП «Економіка»

Посилання

Pluta W. Metody wielowymiarowej analizy porównawczej w modelowaniu infomwcj i ekonomicznej kombinatu przemysłowego. Wrocław, 1979. 156 p.

Pluta W. Wielowymiarowa analiza porównawcza w badaniachekonomicznych metody taksonomiczn i analizy czynnikowej. Warszawa, 1977. 245 р.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-06-14

Номер

Розділ

СЕКЦІЯ 2. АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ТЕОРІЇ Й ПРАКТИКИ ФІНАНСІВ, БАНКІВСЬКОЇ СПРАВИ ТА СТРАХУВАННЯ В УМОВАХ ЦИФРОВОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА