Пріоритетні концепти діагностики фінансового стану підприємства у призмі розгляду державних ініціатив із підтримки бізнесу під час війни

Автор(и)

  • О. В. Панухник Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

Анотація

Метою роботи є визначення необхідності проведення діагностики фінансового стану підприємства в теперішніх кризових умовах і практична реалізація отриманих знань, досвіду та програм для негайного відновлення й сталого післявоєнного зростання бізнесу.

Біографія автора

О. В. Панухник , Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

д-р екон. наук, професор, завідувачка кафедри економіки та фінансів

Посилання

Про затвердження Методики інтегральної оцінки інвестиційної привабливості підприємств та організацій: наказ Агентства з питань запобігання банкрутству підприємств та організацій від 23.02.1998 р. № 22. Офіційний вісник України. 1998. № 13. С. 211.

Експрес-оцінка впливу війни на мікро-, малі та середні підприємства в Україні. Аналітичний звіт. Київ: Програма розвитку ООН в Україні, 2022. 77 с.

Дія. Бізнес. Стан та потреби бізнесу в умовах війни: результати опитування в січні 2023 року. 2023. URL: https://business.diia.gov.ua/cases/novini/stan-ta-potrebi-biznesu-v-umovahvijni-rezultati-opituvanna-v-sicni-2023-rok

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-06-13

Номер

Розділ

СЕКЦІЯ 1. ОСОБЛИВОСТІ ФІНАНСОВИХ ВІДНОСИН В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ